opc_loader

Het verhaal

Een gouden ring of armband is het symbool voor oneindige liefde en verbondenheid. 

Deze armbanden komen uit Azië en worden oorspronkelijk verkocht bij boeddhistische tempels. Het armbandje bestaat uit een kunststof buisje; gevuld met bladgoud dat vervolgens is gesloten met een mantra (in de vorm van een metalen staafje). Nadat ze gesloten zijn worden ze in de tempel gezegend door de monikken.

Ik wil mensen graag verbinden en de liefde en verbondenheid die ze voor zichzelf en elkaar voelen  tastbaar maken. Door het geven en dragen van de originele Girl named Sue mantra armbandje wordt de harts verbinding die je voor jezelf en elkaar voelt niet alleen zichtbaar maar ook tastbaar...een prachtig symbool voor liefde en verbondenheid en daardoor extra speciaal om te geven of te ontvangen. Maar je mag 'm natuurlijk ook aan jezelf cadeau doen, want alles begint met liefde voor jezelf.

Iedereen kan een verschil kan maken door wat ie doet, voelt en deelt..."het geheime ingredient voor succes is bewustzijn" (quote van Barbare de Angelis), en door dit te steunen proberen we een positieve impact te hebben op de wereld van vandaag en morgen. Je kunt een origineele Girl named Sue mantraband herkennen aan het bruine of oranje naam/maat label dat aan elke armband bevestigd is. Deze kan voor het dragen verwijderd worden.

               

Flexibiliteit van de armbanden

De armbanden zijn gemaakt van een transparant flexibel buisje dat is gevuld met bladgoud.

De flexibiliteit geeft comfort zodat ze gemakelijk dag en nacht te dragen zijn, maar daardoor zijn ze ook gemakkelijk om te doen en vallen ze smaller om de pols dan armbanden met vaste doorsnee.