opc_loader

Girlnamedsue doet er alles aan om een kwalitatief goed product te leveren. Het kan desondanks voorkomen dat het artikel toch niet aan je verwachtingen voldoet.

Het artikel kan altijd geretourneerd worden en dan volgt terugbetaling van het aankoop bedrag of  omruiling voor bv een andere maat of kleur.

Je dient wel met het onderstaande rekening te houden :

1. Het produkt mag niet beschadigd zijn.

2. Het product mag niet gedragen zijn.

Reourcondities :

1. Het artikel graag op de dag van ontvangst  nagekijken op eventuele fouten, onvomaaktheden of beschadigingen.

Deze graag binnen twee dagen per mail aan ons melden. 

Artikelen met een fout, onvolmaaktheid of beschadiging die retour worden gezonden zonder dat er melding van is gemaakt, zijn lastiger te behandelen, dus graag vooraf altijd even aanmelden.

2. We ontvangen graag binnen 7 werkdagen na ontvangst van het artikel een mail aan info@girlnamedsue.com waarin je vermeldt welk artikel je retour wilt zenden met liefst ook vermelding van het ordernummer. 

3. Na ontvangst van de aanmelding het artikel graag binnen 7 werdagen naat ons retoursturen.

4. De kostenvan de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retour adres :

Girl named Sue

Meander 171

1181 WN Amstelveen

Je bent wel zelf verantwoordelijk voor de retour gezonden spullen. Wij adviseren dan ook om de items als Zeker pakket te verzenden via PostNL. Maar met de gewone post gaat ook meestal goed. Voor meer informatie ga naar PostNL.

6. Pas nadat de retour gezonden spullen in goede orde zijn ontvangen kunnen wij overgaan tot omruiling of terugbetaling van het aankoop bedrag.

De retourzending zal na correcte ontvangst worden bevestigd via de email. Tevens zal de terugbetaling worden bevestigd via een email. Wij zullen de bank opdracht geven om het bedrag aan je te retourneren.

Houdt hierbij wel rekening met een verwerkingstijd van de bank. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen via mail : info@girlnamedsue.com

Zie de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op iedere bestelling.